bocsii+infók

2010.07.28. 20:37

Sziasztok újra!

Hát igen tudom nagyon régen volt bejegyzés,de nem nagyon tudtam miről írni meg lefoglalt pár dolog.De most újraindul a blooog!:)

Na íme pár hír:

madjnem teljes csapatváltozás,pár technikai újítás,átírás,frissítés lesz.Énmeg találtam félegyházán egy egyzést,ami capoeira de az edzés felén akro van!!!azóta megtanultam szaltózni,készenátfordulni,vízbe meg már megy a hátraszaltó is.Sőt szeptemberben 80% hogy lesz parkour/free run edzés a városban,teremben,rendes edzővel!!Ezen kívül találtunk egy csomó totáljó helyet félegyházán,viszont leszedtem a vidit mert megegyezett a csapat h gáz volt.Viszont most a suli kezdetével lehet számítani új vidire.Na hát remélem több látogatónk és kommentünk lesz,mára ennyi,majd látjátok a frissítéseket.

Üdvözlettel a csapat nevében.:Freeman™

A bejegyzés trackback címe:

https://freeflow.blog.hu/api/trackback/id/tr802183312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása