helyek félegyházán

2009.09.12. 19:09

nah hát el is kezdem

Félegyházán elég szűkösen vagyunk hellyel ugyanis csak egy pár van de ezeket szeretném leírni:

1.:Kocka Játszótér:igen tudom viccesnek hangzik h játszótér de hidjétek el jókat lehet amperkodni ott:)ittott egykét jókis kiugróhely,korlát,a legjobb hely fogóra,meg Pigezni sem rossz ott.plusz van rajta egy kis szabad hely az eddigi akrós trükkjeinket próbálgatni:)

2.:Kocka möge:ez a játszótér mögött lévő korlátokra ill. lépcsőkre vonatkozik.Itt mostanában már nem sokat vagyunk,de azért ha unatkozunk,tartalékhelynek jó:)

3.:Piactér:betonasztalaival és szintkülömbségeivel nagyon használható,csak sajna a rendőrség mellett van és kevésszer van nyitva.de amúgy monkeyt,kash,precisiont gyakorolni jó naon:P

4.:"a másik játszó":Háth igen jobb nevet nem tudunk neki kitalálni,de nagyon jó hely,fix kerítéssel,padokkal,általában kevés emberrel.Kedvenc helyünk Pigezésre.Csak az az egy baj van vele,hogy a mellette levő emeletesházakból kikukkoló emberek gyakran szeretnek elzavarni minket:).De ettől szeretünk ott Pigezni.

5:patika:na hát ez egy gyógyszertár előtti lépcső+ korlát,szinte az összes vaultot jól lehet rajta gyakorolni éselsajátítani.Pigezni is elég jó.

6:"konténer":a lidl mellett van egy ilyen konténer amibe a kamion szokta pakolni az árut.és mellette van egy jókis korlát aztán össze szoktuk ötvözni a kettőt ha kicsit unatkozunk.

háth ennyi lenne a helyekről.Ezen kívül van még pár garázs meg kisebb játszó amiken lehet mászkálni meg ilyenek,de nincs értelme mindent leírni.

A bejegyzés trackback címe:

https://freeflow.blog.hu/api/trackback/id/tr71377640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása